Die Villa

Omschrijving op basis van 2 personen.

Villa Rasa Senang is een moderne fullservice privé villa met riant zwembad en is zeer interessant geprijsd, maar geeft niettemin 5 sterren service. De villa is centraal gelegen in het oosten van Bali op 10 minuten afstand van één van de weinige witte zandstranden met palmen van Bali (pasir putih). Ook andere trekpleisters zoals tirta ganga, het waterpaleis in Ujung, de duik en snorkelriffen van Amed en het gezellige uitgaansleven van Candidasa zijn zeer gemakkelijk te bereiken.

De villa is geheel gemeubileerd met stijlvolle meubelen en goede boxspring bedden. De villa is van alle gemakken voorzien en beschikt over slaapkamers met eigen badkamer en airco. Het riante zwembad met uitzicht over een schitterende vallei met rijstvelden met een daarbij behorend groot 18×6 meter zonneterras maken het geheel compleet.

De ommuurde tuin zorgt voor volledige privacy, maar vanuit de woonkamer met bijbehorend terras heeft u ook zicht over de rijstvelden en de schitterende Mount Agung. Een belangrijk kenmerk van Villa Rasa Senang is de ruimtelijkheid. Binnen en buiten lopen als het ware in elkaar over.

Ons serviceteam zorgt dat het u aan niets zal ontbreken en dat u een heerlijk verblijf heeft in de 5-sterren service villa Rasa Senang.

Voor al uw vragen neem gerust contact op, wij helpen u graag en kunnen u van alles vertellen over de omgeving en de beschikbaarheid.

U huurt Villa Rasa Senang full service

Onze full service betekent dat er 6 dagen per week 8 uur per dag personeel aanwezig is om de dagelijkse taken voor u uit handen te nemen. Het personele team bestaat uit een Gastvrouw/kok, schoonmaakster en een tuinman, deze zorgt ook voor de dagelijkse schoonmaak van het zwembad en de security (is aanwezig tijdens de nachtelijke uren wanneer het overige personeel naar huis is. Gezien de zeer lage criminaliteit bijna overbodig maar voor eventuele calamiteiten altijd handig!).

Onbegrensde service in Villa Rasa Senang op Bali

Indien u dit wenst regelen wij vervoer vanaf elke plek op Bali of vanaf het vliegveld naar de villa. U wordt dan welkom geheten door onze Engels sprekende privé chauffeur met comfortabele auto met airco.

Bent u angekomen in de villa dan maakt u kennis met het personeel. Zij verwelkomen u met een glimlach en een heerlijk hapje en drankje. Een zorgeloze vakantie kan beginnen! Er wordt indien gewenst 3 x per dag, westers of Indisch voor u gekookt, afgewassen en schoongemaakt. Bedden worden opgemaakt en kamers worden schoongemaakt. Voor de overige maaltijden en dagelijkse behoeften, kunt u boodschappen laten doen en deze laten uitserveren door onze staff. Door de zeer lage lokale prijzen kunt u bijna spreken van een all-inclusive formule met ruimte om zelf te bepalen of u buiten de deur wilt eten. In de informatie map vindt u menusuggesties voor de volgende avond, maar ook adressen van goede restaurants in de buurt. Drankjes worden aangereikt, koffie wordt geserveerd, een massage of zwemmen in het maanlicht, het kan allemaal. De gehele dag staat de staff klaar om uw verblijf in Bali onvergetelijk te maken. De bediening en onbegrensde service gedurende 8 uur per dag en 6 dagen per week is werkelijk uniek.

Mocht u gedurende de dag meer privacy willen hebben dan kan dat natuurlijk ook. In overleg met onze manager geven wij het personeel graag een dagje vrij. Wij zijn echter bang dat het verzorgende karakter van onze Balinese staff erg snel went en dat u al na een dag niet meer anders wilt. Wilt u dingen ondernemen dan staat een privé chauffeur tegen een lage vergoeding altijd tot uw beschikking.

Verblijf in de villa

Tijdens uw verblijf in de villa zullen wij al het mogelijke doen om u in de watten te leggen. Alles waar u, tijdens uw vakantie van droomt zullen wij voor u proberen te realiseren. Onze hiervoor opgeleide gastvrouw zal u waar mogelijk behulpzaam zijn. Of het nu gaat over het uitzoeken van het menu voor de volgende dag, het plannen van de excursies, het bespreken van de massage, live muziek tijdens een verjaardag, een bezoek aan de tandarts, het regelen van extra medische verzorging tijdens uw overwintering, het inplannen van onze prive chauffeur, wij doen onze uiterste best.

Wij vervullen uw wensen op Bali

Sommige bezoekers willen graag buiten de bekende paden hun weg zoeken op Bali. Houdt u van Yoga en meditatie aan huis, Balinese kookcursus, duikcursus in eigen zwembad, een auto voor de deur of scooters voor de hele familie, een bruidsviering met al uw vrienden inclusief de bruidstaart of een muziekband om je verjaardag bij het zwembad te vieren.

Vertel het ons, liefst voor vertrek naar uw villa, en wij doen ons uiterste best om uw wensen te vervullen.

TB baru_3[1].pdf
IMG_0499-HDR

Kenmerken